Badkamer en welnessruimtes (vochtige ruimtes)

De badkamer is een plek waar we ontspannen en tot onszelf komen. Dan is het zeker zo belangrijk dat de badkamer ruim, licht en comfortabel aanvoelt. Vocht moet snel afgevoerd kunnen worden en de temperatuur aangenaam blijven. Raamidee helpt u met het vinden van de juiste raamdecoratie producten voor uw badkamerramen. Er zijn verschillende oplossingen te bieden, hieronder wat voorbeelden ter inspiratie. Maak van uw badkamer een ware "spa"!

Zijn houten jaloezieën geschikt voor vochtige ruimtes zoals keuken, badkamer en wellnesruimtes?

Veel mensen vragen zich af of houten jaloezieën geschikt zijn voor vochtige ruimtes. Qua sfeer is het natuurlijk een prachtig product voor in uw badkamer. De houten jaloezieën zijn behandeld met een speciale lak of olie. De bovenbak van de blinds is van aluminium en daardoor dus roestwerend. Dankzij deze vochtbestendige kwaliteiten kunt u de houten jaloezieën prima toepassen in uw badkamer, keuken of spa. De houten blinds mogen echter niet direct in contact met water staan, maar condens en een incidenteel spatje water kunnen de houten jaloezieën prima hebben. Ideale raamdecoratie voor uw badkamer dus!

Houten jaloezie in de badkamer

Zijn shutters geschikt voor vochtige ruimtes zoals badkamer en wellnessruimte?

Volgens Raamidee zijn shutters zelfs het ideale product, de shutters zijn gemaakt van hout en daardoor creëert u een warme sfeer en een goede akoestiek in een soms wat kille ruimte. Met de shutter kunt u niet alleen sfeer bepalen, maar ook privacy. Door het verstellen van de houten lamellen kunt u de inkijk vanaf buiten verminderen en toch nog licht in uw badkamer krijgen. De shutters zijn behandeld met een speciale lak of olie en de scharnieren zijn roestwerend. Hierdoor dus vochtbestendig en prima toe te passen in uw badkamer, keuken of spa. Let op! De shutter is niet geschikt als douchegordijn. Dat wil zeggen condens en soms een spatje water hoeft geen probleem te zijn. Maar shutters zijn niet geschikt om direct in contact te staan met water.

shutters voor in de badkamer

Zijn verticale lamellen geschikt voor de badkamer?

Het antwoord is; Ja voornamelijk de kunststof (PVC) hebben als voordelen dat ze vormvast, vochtbestendig en zeer geschikt voor vochtige ruimtes zijn.

verticale lamellen kunststof ideaal voor de badkamer

 

Raamidee 2019 ®