Raamdecoratie voor grote ramen

Wat is er fijner dan veel daglicht in huis? Niets is zo mooi als grote (hoge) ramen. Toch kan dit ook een keerzijde hebben: fel zonlicht of veel inkijk is niet altijd gewenst. 

Bedenk vooraf wat u wilt bereiken met de raamdecoratie. Wilt u privacy of juist zoveel mogelijk lichtinval creëren? Wat is de sfeer van het interieur? Gaat u voor romantisch, modern, landelijk of voor industrieel?

Aluminium  horizontale jaloezieën voor hoge ramen | Raamidee

 

 

Verticale lamellen voor brede, grote en hoge ramen

Verticale lamellen hebben een moderne strakke uitstraling en zijn zeer geschikt voor grote raampartijen, makkelijk te onderhouden en verkrijgbaar in stof, kunststof, hout en aluminium. Daarnaast heeft u nog de keuze uit diverse lamelbreedtes. Gaat u voor een brede lamel, dan gaat u voor een stoere uitstraling en wanneer u kiest voor een smalle lamel dan geeft dit een meer elegante uitstraling aan uw ruimte. Verticale lamellen zijn verkrijgbaar tot een breedte van 6 meter. Voor het gemakt kunt u ook nog kiezen voor een elektrische bediening. Nieuw zijn de JASNO Swings lamellen deze zijn uniek omdat de lamellen om en om bewegen dit zorgt voor een mooi 3D effect. Meer informatie over de JASNO swings klik hier!

Verticale lamellen Jasno Swings voor grote ramen | Raamidee

 

Shutters voor grote raampartijen

Raambekleding met een stoer, chique maar ook een robuust uiterlijk dat zijn de shutters. Houten luiken met regelbare lamellen waarmee u zelf de lichtinval regelt. Deze kunnen gemaakt worden tot een hoogte van 338 cm de shutters krijgen eventueel één of twee tussenverbindingen voor extra stevigheid. Met behulp van een uitschuifbare bedieningsstok kunt u de lamellen bedienen die niet binnen handbereik zijn.

Shutter voor een hoog raam | Raamidee

Raamidee 2019 ®